Zoek winkel

Shop online

Verduurzaam je schoenen, met
Carbon Pro!

4.6
Gemiddelde van 21 reviews

De voordelen van Carbon Pro.

Maakt waterafstotend

Maakt waterafstotend

Beschermt tegen vocht, vuil en vlekken

Beschermt tegen vocht, vuil en vlekken

Behoud van ademend effect door carbon-membraan

Behoud van ademend effect door carbon-membraan

Geschikt voor ieder materiaal

Geschikt voor ieder materiaal

Innovatieve spray met carbon technologie.

Binnen no-time bescherm je al jouw schoenen tegen vocht, vuil en vlekken. Hoe dit kan? De unieke carbon spray vormt een membraan over de schoenen. Dit zorgt ervoor dat ze waterafstotend zijn, maar wel blijven ademen! Zo geef jij jouw schoenen de bescherming die ze verdienen. Collonil Carbon Pro is geschikt voor op ieder materiaal en werkt op veel verschillende producten.

Bekijk onze
TV commercial.

Houdt schoenen langer mooi.

Langer genieten van je schoenen?

Deze innovatieve spray brengt een beschermlaag aan die langdurige bescherming biedt. Het houdt je schoenen langer mooi, zodat jij er langer van kunt genieten. Tegelijkertijd verminder je hiermee het verbruik van grondstoffen, wat bijdraagt aan een beter milieu. Verduurzaam daarom je schoenen met Collonil Carbon Pro!

Behoud het ademende effect.

Wat Collonil Carbon Pro uniek maakt?

Het zorgt voor waterafstotende schoenen, die wél blijven ademen! Hoe dit kan? Carbon technologie verwerkt in een unieke spray. Na gebruik heb je een speciaal membraan over jouw schoenen die vocht weert, maar lucht doorlaat. Jouw voeten houden zo de ademruimte die ze verdienen.

Geweldig product

Het geeft de perfecte beschermlaag om al het vuil tegen te houden. Waterdruppels glijden er zo vanaf en de modder kan ik er gewoon vanaf vegen!

Top product

Mijn sneakers zien er nog steeds mooi uit. Ik had gemorst met vet en kon dit zo verwijderen. Het bleef erop liggen en heeft geen vlek achtergelaten.

Uitermate tevreden

Een zeer degelijke behandeling van lederen schoenen; ik gebruik de spuitbus vooral voor mijn wandelschoenen en het water parelt er gewoon af.

Verkooppunten

Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Voer hier jouw postcode, straatnaam of woonplaats in en vind de dichtstbijzijnde winkel.

Winkels in de buurt

  Tijdelijk 33% extra.

  +33% extra Collonil Carbon Pro spray! Profiteer zolang de voorraad strekt en maak je gehele schoenencollectie nog voordeliger klaar voor de herfst en de winter. Wees er snel bij, want op = op.

  230706 L2301589 Regels Schoen Foto 1 (1)
  230706 L2301589 Regels Schoen Foto 2
  230706 L2301589 Regels Schoen Foto 3
  230706 L2301589 Regels Schoen Foto 4
  230706 L2301589 Regels Schoen Foto 5

  Zo gebruik je Collonil Carbon Pro
  30-30-30 vuistregel.

  Houd 30 cm afstand

  Laat 30 minuten drogen

  Herhaal om de 30 dagen

  Gebruik Collonil Carbon Pro enkel buiten of in goed geventileerde ruimtes.

  Geschikt voor alle schoenen en materialen!

  Glad leder

  Glad leder

  Metallic

  Metallic

  Suède

  Suède

  Vegan

  Vegan

  High Tex

  High Tex

  Textiel

  Textiel

  Collonil Carbon Pro werkt op veel verschillende producten.

  Schoenen

  Schoenen

  Tassen

  Tassen

  Jassen

  Jassen

  Tenten

  Tenten

  Veel gestelde vragen.

  Wat is Collonil Carbon Pro?

  Collonil Carbon Pro is een innovatieve schoenspray. De spray maakt schoenen waterafstotend en beschermt ze tegen vocht, vuil en vlekken. Met behoud van het ademend effect. Collonil Carbon Pro is geschikt voor ieder materiaal en werkt ook voor jassen, tassen en tenten.

  Hoe gebruik ik Collonil Carbon Pro?

  Collonil Carbon Pro spray je bij voorkeur buiten of in een goed geventileerde ruimte. Verwijder eerst alle straatvuil en vlekken van je schoen. Vervolgens hanteer je de 30-30-30 vuistregel om jouw schoenen zo mooi mogelijk te houden. Dit houdt in:

  • Houd 30 cm afstand tijdens het sprayen
  • Laat 30 minuten drogen
  • Herhaal dit om de 30 dagen

  Hoe vaak moet ik mijn schoenen insprayen?

  Collonil Carbon Pro werkt al na één keer sprayen. Maar om jouw schoenen optimaal te beschermen raden we aan deze elke 30 dagen opnieuw te behandelen.

  Kan ik de spray gebruiken op al mijn schoenen?

  Ja, Collonil Carbon Pro is geschikt voor alle materialen. Of het nu gaat om je leren witte sneaker of je suède laars; Carbon Pro beschermt het. 

  Is Collonil Carbon Pro geschikt voor high-tech materialen?

  Collonil Carbon Pro is erg geschikt voor high-tech en gore tex materialen. De spray zorgt voor een carbon membraan over het materiaal. De schoen is hierdoor waterafstotend en beschermd tegen vocht, vuil en vlekken. Met behoud van het ademend effect. Hierdoor kun je de spray veilig gebruiken op gore tex of andere high-tech materialen. 

  Waar kan ik Collonil Carbon Pro voor gebruiken?

  Collonil Carbon Pro werkt op verschillende producten. Je kunt het gebruiken op schoenen, maar ook op jassen, tassen en tenten. 

  Hoe werkt Collonil Carbon Pro?

  Collonil Carbon Pro sprayt een uniek carbon membraan over jouw schoenen. Carbon technologie zorgt voor een geordende structuur over jouw schoen die met lagen over elkaar ligt en daardoor een sterk membraan vormt. Het membraan zorgt voor langdurige bescherming: vocht en vuil kunnen het materiaal niet in en waterdruppels glijden van het materiaal af.

  Is Collonil Carbon Pro duurzaam?

  Ga je voor duurzaam, dan kies je Collonil Carbon Pro. Met de innovatieve schoenspray zorg je niet alleen goed voor jouw schoenen, maar ook voor onze planeet! Jouw schoenen gaan langer mee, waardoor je minder snel nieuwe hoeft te kopen en de spray is vrij van PFOA en PFOS. Een win-win-win situatie.

  Duurzaamheid staat bij Collonil hoog in het vaandel. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke wassoorten en oliën. Ook zorgt Collonil voor een optimale balans tussen hoogwaardige artikelen en een duurzame productie. Om deze reden is Collonil officieel gecertificeerd door de ‘German Institute for Sustainability.’ 

  Waar komt Collonil vandaan?

  Collonil is een merk dat sinds 1909 schoenverzorging biedt voor al jouw schoenen. Van origine richtte Collonil zich op leerolie, maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met veel hoogwaardige verzorgingsproducten. Collonil wordt inmiddels verkocht in meer dan 50 landen en is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk!